Не припоминаю, чтобы давала им разрешение на размещение моих материалов (особенно личных фотографий), а вот что вижу посредством Гугла:
http://www.uatrip.com.ua/users/martishk
С июля 2007 по январь 2008 мои посты продублированы.
У меня не склероз, я на этом сайте не регистрировалась, - но на всякий случай воспользовалась ссылкой "Вспомнить пароль", на почту мне, само собой, пароль не пришел.
Upd. Мені відповів Сергій Л. з UA TRIP, на моє прохання прибрати матеріали - погодився.
Тож, хоча б таке.
May 12 2009, 13:48:36 UTC 3 years ago
http://community.livejournal.com/ua_tra
May 12 2009, 14:42:05 UTC 3 years ago
Написала и там.
May 12 2009, 14:44:50 UTC 3 years ago
3 years ago
May 12 2009, 14:00:31 UTC 3 years ago
не вижу в данном случае ничего криминального, наоборот думаю этот сайт приводит в Ваш жж пользователей, которые ознакомились с отчетами на сайте.
May 12 2009, 14:38:01 UTC 3 years ago
В моем ЖЖ все мои личные фотографии закрыты под замок с определенных пор.
May 12 2009, 14:40:29 UTC 3 years ago
3 years ago
3 years ago
3 years ago
May 12 2009, 14:38:57 UTC 3 years ago
Якщо автор НЕ давав згоди на розміщення своїх матеріалів, то вони і не мають права цього робити. І чи ставлять вони активні гіперпосилання на спільноту?
May 12 2009, 14:41:11 UTC 3 years ago
May 12 2009, 14:43:57 UTC 3 years ago
May 12 2009, 18:24:46 UTC 3 years ago
:-)
3 years ago
3 years ago
3 years ago
3 years ago
3 years ago
3 years ago
3 years ago
May 12 2009, 19:19:16 UTC 3 years ago
http://community.livejournal.com/ua_tra
May 12 2009, 17:41:40 UTC 3 years ago
May 12 2009, 16:21:07 UTC 3 years ago
May 12 2009, 17:40:40 UTC 3 years ago
Крім того, вони створили ілюзію великої відвідуваності та великої кількості користувачів, чим вводять в оману тих, хто прийшов на цей сайт. Це елементарний обман нових користувачів.
Мої звіти були на цьому ресурсі. Я їх не просила видаляти. Я всього лише попросила прибрати їх копірайти з моїх фотографій та написати що всі звіти розміщені адміністрацією сайту, а не мною, і в профайлі написати, що користувач зареєстрований адміністрацією сайту.
Я всього лише попросила на сайті відобразити реальний стан речей і дозволила користуватися вільно моїм контентом, але вони не захотіли і самі видалили все. Сказали, що мої прохання технічно неможливо виконати :-))
3 years ago
3 years ago
3 years ago
3 years ago
May 12 2009, 17:23:09 UTC 3 years ago
В них на сайті форма є для зворотнього зв'язку - можна написати їм та вони приберуть.
Найбільше мене тоді обурило навіть не те, що вони взяли без дозволу мої матеріали, а те, що вони опублікували все ВІД МОГО імені. Тобто, нібито це не вони, а я зареєструвалася та розмістила всю інформацію. Таким чином, вони вводять в оману нових відвідувачів, створюючи ілюзію того, що сайт відвідується та постійно поповнюється.
Потім, вже в листуванні, обурила відверта неодноразова брехня. В процесі листування я не просила видалити свої матеріали (ну, просто мені була цікава їх аргументація), а попросила наступне:
1) Написати в профайлі: "Пользователь зарегистрирован администрацией сайта. Оргигиналы размещенных здесь материалов находятся по адресу ____"
2) На сторінках звітів додати рядок "данный отчет был опубликован администрацией сайта. Оригинал находятся по адресу _____", а на сторінці одного зі звітів ще вказати додатково, що він був самовільно змінений адміністрацією
3) Прибрати їх копірайти з моїх фотографій.
Вони мені відповіли:
----
Здравствуйте Ольга.
К сожалению, по техническим причинам, мы не можем оперативно внести
ВСЕ изменения о которых Вы сообщили, в связи с чем мы приняли решение
удалить Ваши отчёты с сайта.
----
May 12 2009, 17:42:15 UTC 3 years ago
May 12 2009, 18:21:21 UTC 3 years ago
May 12 2009, 17:27:53 UTC 3 years ago
May 12 2009, 17:42:44 UTC 3 years ago
May 12 2009, 17:51:00 UTC 3 years ago
Але чому тоді він там знаходиться?
Ладно я, постійний учасник спільноти, а якщо новачок прийде? Прийде людина, яка некритично сприймає подану інформацію?
3 years ago
3 years ago
May 12 2009, 19:43:46 UTC 3 years ago
ну, что за паранойя?
ни кто глаза на это не закрывает.поговорим с владельцами-модераторами сайта.
в случае чего снесем с доски почета )))
May 12 2009, 20:19:16 UTC 3 years ago
Re: ну, что за паранойя?
Дякую за відповідь!May 12 2009, 17:32:33 UTC 3 years ago
Так от, шановна martishka, як так вийшло, що цей сайт у профілі спільноти в числі рекомендованих?
May 12 2009, 17:39:36 UTC 3 years ago
May 12 2009, 19:16:05 UTC 3 years ago
Є головні винятки: це передрук з суто комерційною метою, внесення змін до тексту, які спотворюють першоджерело, не зазначення чи зміна авторства.
А от щодо гіперпосилання (так, бажане, але не суттєве) чи попередньої згоди - я б не переймався.
І взагалі, якщо ми так вже ретельно переймаймося власними авторськими правами, то давайте постираємо всі фільми з власних компів.
3 years ago
3 years ago
3 years ago
3 years ago
3 years ago
3 years ago